Cristi Borcea isi doreste ca Dinamo sa termine turul pe locul doi daca acesta este pretul ca Steaua sa mai piarda inca un meci. Cu cele trei puncte obtinute in fata Argesului, Dinamo a depasit Urziceniul in clasament cu un punct, insa Borcea e fanul ialomitenilor in meciul din Ghencea.

"Orice rezultat in care Steaua nu castiga mie imi convine. Este normal sa imi doresc sa fiu pe primul loc, insa dupa meciul de luni prefer sa fiu pe locul doi. Prefer sa nu se cante melodia noastra si sa nu castige Steaua, pentru ca ei sunt cei mai periculosi adversari ai nostri", a adaugat actionarul din Stefan cel Mare.

Rivalitatea cu echipa din Ghencea a fost data, insa, uitarii de Borcea, actionarul dinamovist iertand o parte din jucatorii care au cantat si au dansat pe o melodie dedicata Stelei. "Cred ca se exagereaza cu acest subiect ati vazut si dumneavoastra dupa iesirea lui Ropotan si a lui Torje jocul nostru s-a schimbat si practic am jucat in noua oameni. Torje si Ropotan conteaza enorm pentru echipa noastra dar nu are rost sa mai discutam atata pe aceasta tema", a spus Borcea la finalul partidei castigate de Dinamo in fata argesenilor.