Ultima impresia lasata de FC Brasov la finalul turului contrazice toata evolutia jucatorilor lui Razvan Lucescu pe parcursul acestei jumatati de campionat. Infrangerea categorica de la Timisoara, 4-0, dupa o victorie meritata cu Dinamo l-a dezamagit cel mai rau pe Lucescu junior.

"Aceasta infrangere aproape demoleaza munca noastra din acest tur de campionat. E un rezultat umilitor, primul din cariera mea. Nu ai ce spune dupa un asemenea joc, am avut parte de o dezamagire pentru ca am cazut dupa acel gol, inscris, de fapt, de noi.Dupa acest meci, imi vine sa imi pun o caciula in cap si sa plec in padure pentru o luna de zile", a spus Razvan Lucescu, vizibil afectat de evolutia jucatorilor sai.

Dushan Uhrin jr nu a uitat de neintelegerile cu Marian Iancu nici dupa un meci castigat la pas de elevii sai si nu exclude o despartire de echipa banateana.

"Saptamana viitoare multe lucruri se vor clarifica. Nu e una din problemele importante daca eu voi continua sau nu la Timisoara. Cred ca avem destule puncte si ni se cuvin bonusurile si salariile de Sarbatori. Tot dupa un 4-0 am plecat si de la Mlada Boleslav. Astept meciul oficial de luni cu Marian Iancu", a adaugat antrenorul Timisoarei.