Visul negru al timisorenilor s-a intors in tara si a depus deja un memoriu la FIFA si FRF prin care a cerut sa fie aplicata hotararea TAS. "Clubul nu a platit amenzile datorate si nici Iancu nu mi-a platit banii. Conform regulamentelor FRF, in cinci zile clubul ar fi trebuit dezafiliat. Prin urmare, FRF nu a indeplinit hotararea TAS si se face pentru asta vinovata", a declarat Claudio Zambon pentru Banateanul.

Italianul a declarat ca FRF nu a respectat pe deplin hotararea TAS. Clubul timisorean a fost sanctionat cu 6 puncte, dar FRF nu a actionat conform deciziei TAS: "FRF este vinovata. Am solicitat FIFA sa ia masuri impotriva FRF si sa-i traga la raspundere pentru ca nu aplica sanctiunile impotriva clubului FC Timisoara. Conform regulamentelor, echipa trebuie suspendata si dezafiliata. FRF risca si ea sa fie chemata la Comisia de Disciplina a FIFA. Nu mi-e clar de ce FRF in unele cazuri respecta regulamentul si in altele nu".

Marian Iancu a depus la politie o plangere penala impotriva lui Zambon, dar italianul nu-si face probleme: "Iancu a facut asa, o plangere generica, ca sa mai traga de timp".