Vizibil dezamagit de rezultatul periplului CFR-ului in Liga Campionilor, Arpad Paszkany le-a transmis jucatorilor ca principalul lor obiectiv de acum inainte este repetarea performantei de anul trecut in Romania: Cupa si campionatul. In ceea ce priveste eliminarea Clujului din Europa, Paszkany e convins ca dubla cu Bordeaux a fost decisiva pentru soarta CFR-ului.

"Roma este o echipa mare, am spus inca dinaintea meciului ca acum va fi altceva decat la partida tur. Am avut sansa noastra, dar fotbalul se joaca pe goluri. Impresiile artistice nu se puncteaza. Pentru prima participare in Liga Campionilor am facut meciuri bune si am obtinut rezultate meritorii. Sper sa fie o experienta buna. Noi am pierdut calificarea mai departe in dubla cu Bordeaux", a spus Paszkany.

Finantatorul de la Cluj a invatat multe dupa aceasta prima experienta in Europa si e hotarat sa intareasca campioana Romaniei, in iarna, cu cel putin doi jucatori noi. "Vom incerca sa aducem jucatori si in iarna. E posibil sa vina Dica. Vor veni doi-trei jucatori noi pentru ca in acest mod ii vom antrena si pe ceilalti pentru o concurenta acerba".