Ce spune arbitrul e litera de lege. Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a aplicat sanctiuni pentru injuriile aduse arbitrilor, in etapa a 16-a. Protestele lui Sorin Cartu nu au fost trecute cu vederea si antrenorul a fost suspendat doua jocuri si amendat.

In urma intrunirii Comisiei de Disciplina a FRF, de miercuri, Sorin Cartu a primit o amenda de 3.200 lei si suspendare doua jocuri pentru eliminarea din timpul partidei Pandurii Tg. Jiu si CFR Cluj. Cartu i-a adus injurii arbitrului asistent Octavian Sovre si, in minutul 50, arbitrul Avram l-a eliminat.

Antrenorul Ceahlaului Piatra Neamt, Florin Marin a fost suspendat doua jocuri si a primit o amenda de 2.140 lei pentru eliminarea din timpul partidei cu FC Ploiesti.

Presedintele FC Bihor, Alexandru Toth a primit o penalitate sportiva de 6.000 de lei si suspendare un joc pentru injurii aduse brigazii de arbitri la partida de pe teren propriu cu International Curtea de Arges. Incidentele provocate de fani i-au adus clubului bihorean un avertisment din partea Comisiei de Disciplina.

Marius Sumudica, antrenorul Progresului Bucuresti l-a insultat pe arbitrul din partida cu FCM Bacau si a primit o suspendare de doua jocuri si o amenda de 2.140 lei.