Dumitru Dragomir prezice o criza la nivelul patronilor cluburilor de fotbal din Romania. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat ca efectele crizei mondiale se vor simti si la nivelul cluburilor din Liga I, care vor fi nevoite sa reduca bugetul anual.

"Fotbalul romanesc va fi foarte afectat de criza mondiala pentru ca patronii care baga bani in fotbal vor saraci. Eu nu ma pricep foarte tare la speculatiile financiare, dar daca aceasta criza va lovi oamenii cu bani, normal ca ii va lovi si pe ei. Toate echipele vor suferi, nu numai ale noastre. In toata omenirea. Cluburile isi vor restrange putin bugetul, nu o sa mai aduca atatia jucatori de mana a doua din strainatate si mai sunt cateva metode", a declarat Dumitru Dragomir pentru Mediafax, citat de tvr.ro.

Presedintele LPF crede ca patronii cluburilor nu vor lasa criza sa-i afecteze pe fotbalisti: "Dar eu am mare incredere in patronii nostri ca sunt baieti destepti si vor face de asa natura incat fotbalistii sa nu simta criza. Sa o simta patronii, dar nu fotbalistii. Patronii sunt totusi oameni de onoare, iar fotbalistii au niste contracte care trebuie respectate".