Criza financiara l-a atins si pe George Becali. Ziare.com sustine ca Becali este dispus sa vinda Steaua pentru 80 de milioane de euro, presat de criza de lichiditati si rezultatele slabe obtinute de Steaua in ultimele partide."Cere 80 de milioane? Pai cere 80 de milioane ca sa nu-i dea nimeni", a spus Giovanni Becali.

"Fara mine ar fi sub locul 10. Mi s-a urat sa ma implic tot timpul ca sa avem rezultate", s-ar fi plans patronul Stelei apropiatilor, potrivit sursei mentionate.

George Becali a anuntat in repetate randuri ca vrea sa vanda Steaua. In iunie, suparat pe decizia Comisiei de Disciplina a FRF de a sanctiona Steaua cu 6 puncte, Becali a declarat ca vinde actiunile pe care le detine la clubul din Ghencea: "Nu e problema mea ca nu mai intru pe stadion, ma retrag din viata publica, vand actiuni, vand tot".

Giovanni Becali a declarat ca varul sau se confrunta cu o criza de lichiditati, dar nu are de gand sa vanda Steaua: "E adevarat ca Gigi trece printr-o criza, dar e o criza ca nu are lichiditati, nu ca nu are bani. Nu are cash. Adica el vrea sa scoata pachetele cu 100 de mii de euro din buzunar asa cum a mai fost filmat. Cred ca asta ar fi ultimul lucru pe care l-ar vinde Gigi. Sunt baliverne, nu e nimic adevarat. Cere 80 de milioane? Pai cere 80 de milioane ca sa nu-i dea nimeni. Cine sa dea 80 de milioane de euro?", a spus Becali pentru Mediafax.