Un scandal fara precedent este pe cale sa se produca intre suporterii dinamovisti si fotbalistii Adrian Ropotan, Cristi Pulhac si Gabriel Torje, dupa ce acestia au fost protagonisti intr-un material publicat de Libertatea in care canta manele pro Steaua. Totul se petrece intr-un apartament pe durata unei petreceri (au fost filmati cu telefonul mobil). In replica, Cornel Dinu precizeaza ca cei trei se pregatesc pentru colinde si ca maneaua este o nenorocire contagioasa.

"Pulhac, saracul de el, cred ca are ceva la cap. Este un semn de intrebare in privinta viitorului sau la Dinamo. Astia nici nu stiu sa bea, e vai de mama lor. E contagioasa maneaua, e o nenorocire. Cred ca jucatorii se antrenează pentru colinde cu Steaua", a precizat Cornel Dinu, administratorul delegat al dinamovistilor, la gsp.tv.

Ropotan, Torje si Pulhac au fost amendati cu cate 5.000 de euro de catre conducerea clubului din Stefan cel Mare, acest lucru fiind confirmat de presedintele Nicolae Badea pe site-ul oficial al cainilor.

"Ne confruntam in cazul de fata cu o atitudine neprofesionista din partea celor trei jucatori, o dovada de indisciplina pe care nu o putem accepta! Nu se mai poate continua cu jumatati de masura in teren si in afara terenului! Cei trei jucatori au fost amendati, conform Regulamentului de Ordine Interioara, cu cate 5.000 de euro!", a declarat Nicolae Badea.