Ziua de miercuri ar putea sa decida in mare masura soarta CFR-ului in competitiile europene. Inainte de a cincea etapa, CFR ocupa locul 4 in Grupa A, insa are in continuare sanse de calificare in primavara europeana. Daca pentru otimile Ligii sansele sunt mici, CFR-ul isi poate asigura prezenta in Cupa UEFA daca va invinge pe AS Roma, iar Bordeaux nu o va invinge acasa pe Chelsea.

Daca CFR se impune in fata Romei iar Chelsea invinge in Franta pe terenul lui Bordeaux, CFR va ocupa locul 2 in grupa si, indiferent de rezultatul din ultima etapa dintre AS Roma si Bordeaux, CFR si-a asigurat prezenta in Europa. Daca va castiga la Londra, CFR se va califica in Liga Campionilor. CFR se mai poate califica in Liga si cu ajutorul unei remize in fata lui Chelsea, numai daca Roma si Bordeaux termina la egalitate meciul de pe Olimpico. In orice caz, este obligatoriu ca CFR sa castige miercuri pentru a isi asigura prezenta in primavara europeana.

In cazul unei infrangeri pe Stanford Bridge si a unei remize inregistrata pe Olimpico intre AS Roma si Bordeaux, CFR va juca in Cupa UEFA. CFR, Bordeaux si AS Roma vor avea acelasi numar de puncte, insa departajarea se va face in functie de rezultatele din meciurile directe. Bordeaux va avea doua victorii in fata CFR-ului si un punct dintr-o remiza cu Roma, iar clujenii doua victorii in fata lui AS Roma, in timp ce italienii vor avea doar patru puncte din meciurile cu CFR si Bordeaux.

Daca CFR nu castiga miercuri, atunci clujenii sunt obligati sa se impuna la Londra si sa se spere ca Chelsea va caastiga in Franta iar Bordeaux nu se va impune pe Olimpico.

Clasamentul Grupei A:

Chelsea Londra 7p

AS Roma 6p

Bordeaux 6p

CFR Cluj 4p

Meciuri jucate:

AS Roma - CFR Cluj 1-2

Chelsea - Bordeaux 4-0

CFR Cluj - Chelsea 0-0

Bordeaux - AS Roma 1-3

Bordeaux - CFR Cluj 1-0

Chelsea - AS Roma 1-0

CFR Cluj - Bordeaux 1-2

AS Roma - Chelsea 1-3

Meciuri care mai sunt de jucat:

CFR Cluj - AS Roma

Bordeaux - Chelsea

Chelsea - CFR Cluj

AS Roma - Bordeaux