Cu o zi inainte de intalnirea cu Steaua din Liga Campionilor, Bayern primeste o veste-soc de la jucatorul care a facut senzatie la CM din 2006. "Vreau sa plec de la Bayern in aceasta iarna", le-a transmis Lukas Podolski sefilor de la Bayern, dupa ce Jurgen Klinsmann l-a tinut mai tot sezonul pe banca de rezerve.

Podolski a jucat 58 de meciuri pentru campioana din Bundesliga si a inscris 12 goluri in doi ani de cand a venit de la FC Koln. Desi la nationala Germaniei este unul dintre jucatorii de baza ai lui Loew, Podolski nu a bifat in acest sezon de Liga Campionilor decat un meci pentru Bayern.

Aparitia lui Landon Donovan in lotul echipei lui Klinsmann, dar si zvonurile ca Bayern negociaza transferul lui Mario Gomez de la Sttutgart, l-au determinat pe jucatorul de 23 ani sa-si grabeasca plecarea de pe Allianz Arena. Cotat la 15 milioane de euro, Lukas Podolski ar putea ajunge la Manchester City sau la Tottenham, doua dintre echipele care si-au manifestat interesul pentru achizitionarea neamtului.

Totusi, Jurgen Klinsmann nu pare dispus sa renunte la el. "Bayern se bazeaza in continuare pe Podolski. Eu vorbesc cu el foarte des si ii spun ca trebuie sa aiba rabdare, pentru ca ii va veni si lui randul sa joace mai mult".