FC Brasov - Dinamo 2-0 | Antrenorul Razvan Lucescu si presedintele Dinu Gheorghe jubilau la finalul meciului cu Dinamo. Brasovenii au reusit prima victorie in Liga 1 dupa doua luni. Tehnicianul lui FC Brasov a remarcat superioritatea in joc a echipei sale, in timp ce Mircea Rednic a dat vina pe conditiile vitrege pe care echipa sa le-a intalnit la Brasov.

Razvan Lucescu, antrenor FC Brasov:

E o victorie importanta. am fost net superiori lui Dinamo. Si pana acum am jucat bine, dar nu am marcat. E un moment important pentru noi, primele doua clasate au fost invinse acasa la Brasov. Am aratat un spirit de lupta extraordinar.

Dinu Gheorghe, presedintele lui FC Brasov:

Victoria e indiscutabila. Am jucat mai bine, ne-am adaptat starii terenului. Dinamo a facut un sezon slab si nu putea sa ne surprinda. Pacat ca am pierdut multe puncte acasa.

Cristescu, marcatorul primului gol:

Am promis ca o sa marchez. E un gol important pentru mine. Sper sa continui tot asa, a fost ceva senzational. am avut multe meciuri in mana pe care nu le-am castigat. La noi vine iarna mai repede si suntem obisnuiti cu frigul si cu zapada. Nu ne-a interesat Dinamo, ci sa ne iasa noua jocul.

Mircea Rednic, antrenor Dinamo:

Am intalnit o echipa motivata, mult mai inteligenta decat noi. Nu cred ca am avut un sut pe poarta. Nu puteam sa emitem nicio pretentie. Mi-e ciuda, am fost suprinsi de aceasta clima. Sansa a fost de partea lor. Noi parca am jucat cu o minge medicinala, nici nu puteam sa o ridicam. Asta nu a fost teren de fotbal, dar nu dau vina pe teren. Jucatorii ar trebui sa se trezeasca. Munca noastra s-a dus in doua saptamani de rapa. Am cedat dupa gol. Masuri se vor lua.

Vasile Turcu, actionar si vice-presedinte Dinamo:

Dupa ce se va incheia acest campionat, vom face o analiza pertinenta. Trebuie sa fim realisti si sa nu se supere nimeni.