Etapa a 14-a din Premier League poate face un fotbalist din Anglia mai bogat cu 10.000 de lire sterline. Asta in cazul in care marcheaza un gol si il sarbatoreste printr-un dans inspirat de miscari kung-fu. Propunerea a venit din partea unei case de pariuri din Anglia si are ca scop lansarea unui nou serviciu (TaiKai) oferit de firma. In caz ca se si realizeaza, va fi prima celebrare a unui gol in scopuri publicitare.

Potrivit The Independent, Betfair a trimis un memorandum catre toti fotbalistii din Anglia in care explica pasii dansuluikung-fu. "In trecut, am avut multe celebrari spontane si comice dupa un gol, dar noi speram ca stimulentul economic ne va permite sa avem primul spot international din timpul unui meci. Deja am aflat ca multi jucatori au exersat miscarile in timpul antrenamentelor, asaca suntem increzatori ca vor accepta oferta noastra", a declarat Andy Lulham, de la firma de pariuri.

Dar este greu de crezut ca fotbalistii din Premier League vor sarbatori prin miscari de kung-fu, deoarece fotbalistilor le este interzis sa faca publicitate in timpul meciurilor.