Uneori, dupa meci, fotbalistii se dezbraca de tricou si-l arunca suporterilor. Cornel Cernea ar putea sa faca acest lucru pentru totdeauna. Stelistul poarta tricoul cu numarul 12, pe care oficialii clubului vor sa il ofere suporterilor. Dupa modelul altor cluburi din strainatate, ca Bayern, Zenit, Portsmouth sau Lecce, Steaua va avea al 12-lea jucator. Nu pe teren, ci in tribune.

"Vrem sa punem in aplicare aceasta strategie tocmai pentru a arata respectul pe care-l avem fata de toti suporterii Stelei" a declarat Valeriu Argaseala, potrivit Prosport.

Ce strica patronul, vrea sa repare echipa de marketing. Suporterii stelisti si oficialii gruparii din Ghencea nu sunt in relatii tocmai bune. Finantatorul Stelei i-a jignit in repetate randuri, fiind chiar la un pas de a nu-i lasa sa participe la derby-ul din Stefan cel Mare. Suporterii la randul lor il considera pe finantator principalul vinovat de rezultatele slabe ale echipei.

Retragerea numarului 12 ar putea avea loc in iarna, cand Cernea va trebui sa-si aleaga un alt numar cu care sa evolueza la Steaua.