Dorin Goian critica lipsa de interes a bucurestenilor pentru echipa nationala, fundasul tricolorilor precizand la finalul partidei cu Georgia, scor 2-1, ca spectatorii puteau sa cumpere biletele (sumele incasate vor fi donate familiilor victimelor accidentului minier de la Petrila), dar sa ramana acasa.

"Am avut ocazii clare, bine ca am castigat. Avem un moral bun inainte de partida cu Serbia. Ar fi fost bine sa vina pentru oamenii care au murit. Sa cumpere biletul, dar sa ramana acasa. Costea a jucat 90 de minute la fel ca mine, Radoi sau Banel. Nu inteleg de ce Craiova ar fi dezavantajata", a precizat Goian la gsp.tv.

"Nu e rusinos sa te cunduca Georgia. A fost o echipa buna, compacta, ne-am facut ocazii cu greu. Am avut multe faze importante, nu am avut noroc prima repriza. E important ca am revenit si ca am batut cu jucatori tineri si neexperimentati. Meciul cu Serbia nu e decisiv, dar este important. Vor mai fi surprize si cred ca avem fata de turneul final mondial", a declarat Rat, la gsp.tv, la finalul partidei cu Georgia.