Un test util. Asa califica antrenorul nationalei de tineret a Romaniei remiza cu Bulgaria. Soarta partidei a fost decisa de romani in primele zece minute. Gangioveanu a deschis scorul dupa trei minute, iar Torje a reusit egalarea. "Am facut multe greseli copilaresti, am luat gol devreme si apoi nu am reusit sa concretizam atunci cand am adus mingea in fata portii", a declarat tehnicianul Emil Sandoi la finalul partidei.

Evolutia jucatorilor din partida de miercuri ii da sperante lui Sandoi: "Ma aşteptam sa avem un inceput greoi. Ne-au lipsit jucatori importanti, precum Sburlea sau Ganea, dar este un test util pentru noi si care imi da sperante pentru viitor".

Noii colegi de la echipa nationala se pare ca l-au derutat pe Torje. Autorul unui autogol, dinamovistul spune ca rezultatele vor veni in timp. "Se vede ca se face schimbul de generatii. Suntem la inceput cu aceasta echipa si trebuie sa avem rabdare pentru ca vor veni si rezultatele. Cu vechea garda ne cunosteam mai bine, erau legate relatiile de joc. Bulgaria a fost o echipa buna, care a stat bine in teren", a mentionat Torje dupa meciul de miercuri, potrivit fanatik.ro.