Cu patru victorii consecutive reusite de cand a fost numit antrenor la Vaslui, Viorel Moldovan are nevoie sa treaca testul cu Rapid, in Giulesti, pentru a demonstra ca rezultatele vasluienilor nu au fost intamplatoare. Moldovan e hotarat sa ia trei puncte de la fosta sa echipa.

"Nu e cel mai dificil meci al meu la Vaslui, e doar un meci foarte important. Venim dupa o perioada foarte buna si trebuie sa legam aceste patru victorii consecutive. M-am simtit bine in Giulesti, acolo unde am luat doua Cupe ale Romaniei si am ajuns in sferturile Cupei UEFA. Am trait la Rapid momente pe care nu le voi uita, respect clubul si suporterii, dar sentimentele le am pana la un punct, vin sa inving in Giulesti. Stiu ca ei au unele probleme in conducere, dar vad ca jucatorii au depasit aceste impedimente si au avut rezultate in ultimul timp", a spus Moldovan pentru Newsin.

Moldovan poate sa-l foloseasca sambata, in Giulesti, pe fostul rapidist Lucian Burdujan. Antrenorul de la Vaslui a recunoscut ca a renuntat la serviciile lui Marian Aliuta, cel putin pana la sfarsitul turului. "Aliuta e accidentat, dar el are unele probleme cu conducerea clubului, sa vedem cum le va rezolva. Oricum, el nu intra in calculele mele pentru acest final de tur".