Dupa ce Ladislau Boloni a anuntat ca e interesat sa il aduca pe Dani Coman la Standard Liege, o alta echipa ar vrea sa apeleze la serviciile portarului roman: Girondins de Boredeaux. Potrivit Sudouest.com, oficialii lui Bordeaux au inceput tratativele cu fostul portar giulestean, presati si de accidentarea lui Ulrich Rame.

"Oficialii de la Girondins, care au probleme dupa accidentarea lui Ulrich Rame, ar fi inceput discutii cu portarul international roman", anunta sudouest,com.

"Venit la Rapid în 2004 de la FC Arges, el a disputat sferturile de finala ale Cupei UEFA în 2006. In tara lui, Coman este considerat un excelent specialist pe acest post, in ciuda unei inaltimi modeste (1,80 m) pentru un portar. Coman, dublura al lui Eduard Stancioiu in echipa nationala, el numara noua selectii", titreaza site-ul francez.

Liber de contract din 11 noiembrie 2008, Coman se afla si pe lista celor de la Standard. Portarul Jeremy De Vriendt a anuntat ca ar vrea sa plece de la echipa, iar Coman ar putea fi o solutie pentru echipa lui Boloni.

Coman nu a evoluat niciun minut pentru Rapid in acest sezon, iar in septembrie a fost trimis la echipa a doua, după un conflict cu directorul general Constantin Zotta.