"Am fost in Spania, Italia, Argentina si acum Georgia. De ce nu si in Romania?", a uimit selectionerul Georgiei, Hector Cuper. Fostul antrenor al lui Adrian Ilie la Valencia nu e strain de fotbalul din Liga 1, unde il cunoaste foarte bine pe Sixto Peralta, argentinianul lui CFR Cluj fiind remarcat de Cuper de la varsta de 12 ani.

Extrem de fericit pentru sansa de a juca un amical contra "unei echipe mai bune decat Georgia", Hector Cuper vrea sa paraseasca Stefan cel Mare cu o victorie. "Am venit sa jucam o partida amicala contra unei echipe foarte bune. Pentru mine, acest meci este o oportunitate de a da posibilitatea unor jucatori sa evolueze, si tocmai de aceea nu am convocat fotbalisti consacrati precum Kaka Kaladze de la AC Milan.

Noi dam o importanta deosebita acestei partide. Nu suntem la acelasi nivel cu Romania si de aceea jocul este pentru noi o oportunitate foarte mare.Vreau sa castigam acest meci, sa facem un spectacol placut", a declarat Hector Cuper.

"Nu cred ca o nationala sta in doi jucatori. Mutu e un mare jucator, la fel si Chivu, cu toate ca mie imi place mai mult Marica. Nu cred ca jocul Romaniei o sa aiba de suferit", a mai spus Cuper.