Liderii de galerie ai Stelei, oficiali ai Jandarmeriei si conducatorii clubului Steaua s-au intalnit la sediul clubului din Ghencea pentru a discuta pe marginea evenimentelor de la meciul cu FC Timisoara. Concluzia? Este mentionat intr-un paragraf dintr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Stelei. "Persoane identificate si retinute ulterior au actionat in forta, creandu-se astfel starea de tensiune si dezordine care a urmat."

COMUNICATUL STELEI

Din discutiile purtate ca urmare a vizionarii materialelor filmate puse la dispozitie s-au tras urmatoarele concluzii:

- firma de paza a actionat numai si numai in conformitate cu Legea Nr. 4/2008, pentru a aplana orice conflict si pentru a separa adevaratii suporteri de cei turbulenti.

- din pacate, din motive care sunt cercetate inca, persoane identificate si retinute ulterior au actionat in forta, creandu-se astfel starea de tensiune si dezordine care a urmat.

- toti cei prezenti la intalnire s-au delimitat categoric de asemenea manifestari, considerand ca nu pot fi asociati cu acest gen de fapte.

- avand acelasi scop, ne declaram intentia ca pe viitor sa actionam impreuna pentru eliminarea violentelor de orice fel de pe stadionul nostru.

- in aceeasi masura, solicitam cu fermitate ca toate stadioanele din tara sa aiba parte de acelasi tratament si sa se ia masuri drastice, care sa duca la respectarea legii.

Partile prezente la intalnirea de astazi considera ca evenimentul creat este unul izolat si nu are precedent in perioada recenta pe stadionul Steaua, dorindu-se ca, pe viitor, sa fie evitate asemenea fapte.