Victor Piturca nu pune pret pe performanta Unirii Urziceni, echipa care ocupa prima pozitie in Liga 1. Selectionerul nu a convocat niciun jucator de la Unirea pentru amicalul cu Georgia de miercuri, in conditiile in care intre el si Mihai Stoica, oficialul echipei ialomitene, exista un conflict.

"Nationala inseamna altceva. Avem nevoie de jucatori valorosi. Si la ei sunt, dar aici e alt nivel. S-ar putea sa se regaseasca si jucatori de la Unirea, asa cum in lotul pentru Franta a fost Galamaz. Ce daca sunt pe primul loc? Asta nu inseamna ca trebuie sa fie jucatori convocati de la Unirea", a spus Piturca.

Fundasul George Galamaz a fost singurul jucator chemat de Piturca la nationala, dar la meciul cu Franta, cand doar a facut parte din lotul Romaniei.

Lotul Romaniei pentru meciul cu Georgia:

Portari: Bogdan Lobont (FC Dinamo Bucuresti) si Costel Pantilimon (FC Timisoara)

Fundasi: George Ogararu (FC Steaua Bucuresti), Cristian Panin (CFR 1907 Cluj), Gabriel Tamas (FC Dinamo Bucuresti), Mirel Radoi (FC Steaua Bucuresti), Dorin Goian (FC Steaua Bucuresti), Valerica Gaman (FC U Craiova), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk)

Mijlocasi: Adrian Ropotan (FC Dinamo), Costin Lazar (FC Rapid Bucuresti), Razvan Cocis (FC Lokomotiv Moscova), Iulian Tames (FC Arges), Cristian Tanase (FC Arges)

Atacanti: Banel Nicolita(FC Steaua Bucuresti), Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Florin Costea (FC U Craiova), Gheorghe Bucur (FC Timisoara)