Fostul international Florin Prunea este de parere ca legea Dragomir (in legatura cu comportamentul pe arenele sportive) are multe lacune, oficialul FRF precizand ca nu cu bataia, ca in cazul evenimentelor violente de pe arena din Ghencea, se rezolva problemele de pe stadioanele noastre.

"Din pacate acea lege mult laudata a lui Dragomir are multe imperfectiuni. Nu cu bataia se rezolva aceste probleme, in Anglia s-a lucrat la factorul mental al suporterilor, nu cu batele. Ma gandesc sa propun intalniri cu galeriile ale sefilor de cluburi. In unele cazuri, cum a fost aseara, atunci cand situatiile scapa de sub control, trebuie intervenit in forta", a declarat Prunea la gsptv.

"Violentele dintre sustinatorii Stelei si fortele de ordine s-au soldat cu 30 de retineri, suporterii fiind dusi la sectia de Politie 22 pentru identificare si stabilirea vinovatiei", a precizat Marius Militaru, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, citat de NewsIn.

Scandalul dintre cele doua tabere a inceput din momentul in care suporterii stelisti au aprins fumigene, firma care asigura paza pe stadionul Steaua intervenind in forta.