Walter Zenga a anuntat in presa din Italia ca fostul stelist Nicolae Dica nu va mai continua la Catania. Dica a plecat din Ghencea pe doua milioane de euro la echipa antrenata de Zenga, insa romanul nu a jucat foarte multe minute la Catania, motiv pentru care Victor Piturca nu l-a mai selectionat nici la nationala.

"Dica nu s-a adaptat la echipa. A cerut sa fie cedat in alta parte. Baiatul nu s-a simtit bine, acest lucru se poate intampla atunci cand pleci sa joci in alta tara. Am vrut sa-l ajut cu transferul la Siena, dar nu a vrut. Clubul a platit o suma mare pentru transferul jucatorului, dar vom vedea cum rezolvam situatia. Cred ca sa va intoarce in Romania. " a spus Zenga in Corriere dello Sport.

Valeriu Argaseala nu stie daca fostul decar al Stelei se va mai intoarce in Ghencea. "Acum am auzit si eu declaratia asta. E surprinzator, pentru ca Walter si l-a dorit foarte mult. Nu stiu la ce echipa se poate intoarce Dica in Romania. In acest moment, nu ne intereseaza", a declarat Argaseala la sport.ro