Michel Platini a sustinut la Casa Fotbalului o conferinta de presa, in care a dezbatut, printre altele, posibilitatea ca Romania sa gazduiasca finala Cupei UEFA din 2012. Presedintele UEFA s-a aratat dezamagit ca Romania inca nu are un stadion modern, la standarde europene insa da o sansa federalilor: daca stadionul este construit pana in 2010, atunci exista sansa de a vedea finala UEFA in Romania.

"Comitetul Executiv de la UEFA a dezbatut problema ca finala UEFA din 2012 sa se dispute la Bucuresti. Am asteptat ca stadionul sa fie proiectat si am profitat de vizita mea aici pentru a vedea stadiul lucrarilor. Daca lucrarile se vor incheia in octombire 2010 sansele de a organiza finala sunt foarte mari. Romania este un stat modern si e bine ca se construieste un stadion modern pentru ca in foarte multe tari exista macar o arena ultramoderna, dar in Romania, din pacate nu", a spus Platini.

In schimb, MIrcea Sandu viseaza ca in 2020 Romania, impreuna cu Ungaria sau Bulgaria, sa poata gazdui Campionatul European. "Pana atunci, 8 orase vor fi pregatite", a spus presedintele FRF. Pana atunci, singurele stadioane omologate pentru Liga Campionilor sunt arenele din Ghencea si din Gruia.