Antonio Cassano, atacantul echipei italiene Sampdoria, a dezvaluit ca ar fi devenit criminal, daca nu intra in fotbalul profesionist. Italianul isi povesteste viata intr-o biografie: Spun tot. Si chiar spune! Viata de strada, esecurile scolare, viata amoroasa...

Cartea va fi lansata in 19 noiembrie, dar Libero a publicat deja pasaje din biografie: "Antonio Cassano nu iubeste vorbele-n vant. Daca nu ar fi existat acel meci dintre Bari si Inter, as fi devenit un hot sau un agresor - un criminal, in orice caz".

Crescut intr-un cartier periculos, Cassano povesteste la ce riscuri se expunea: "Jucam intre grajduri. Toti pariau 10, 15 sau chiar 20 de mii de lire pe echipa in care jucam eu. Dar nu eram prost! Vroiam si eu un procentaj din castig. Uneori erau impuscaturi, masini de politie, ambulante".

Italianul dezvaluie in cartea sa ca neajunsurile materiale nu l-au facut mai responsabil: "Eram sarac, dar trebuie sa precizez ca in viata mea nu am lucrat niciodata. Pentru ca nu stiu sa fac nimic. Au fost 17 ani de mizerie si, dupa, noua ani de milionar".

Rezultatele scolare nu au fost punctele forte ale fotbalistului: "Aveam doi la toate materiile. Un rezultat extraordinar, obtinut multumita unei daruiri constante. Am fost respins de sase ori intre clasele primare si gimnaziu". Totusi, profesoarele i-au lasat italianului o impresie buna: "La Carduci era Sarcina. Era intr-adevar buna. Cateodata ma duceam la baie si ma gandeam intens la ea. Nu e nevoie sa spun mai mult".

Nici femeile din viata lui nu sunt neglijate: "Am avut patru iubite in 11 ani. Sunt putine. In compensatie, am avut cateva aventuri. Sa zicem intre 600 si 700 de femei, din care 20 au fost din show-biz".