George Copos si Fathi Taher vor avea maine o sedinta, dar abia in decembrie se va hotari soarta Rapidului. Iordanianul a dezvaluit ca nu a mai semnat niciun contract si ca a investit o suma importanta de bani atunci cand actele nu au fost gata!

"Am vorbit cu toata lumea ieri: am dat Rapidului 8 milioane de euro. Actionarul unic si 100% este dl Copos. Inca nu am primit actiuni, ele sunt sechestrate de DNA. Eu nu pot sa vin cu forta la un club: daca proprietatile nu sunt clare ce sa fac eu, miracole? Eu nu sunt nici banca nici firma de asigurare, n-am nicio treaba cu criza financiara. Pe baza faptului ca vrea sa iasa din fotbal, Copos m-a convins sa investesc si pana la urma n-a iesit. De aceea noi ne-am si oprit: Copos n-a iesit si nici n-o sa iasa din fotbal. Nu s-a facut niciun act. Eu am decis sa vin la Rapid, desi nu erau actele gata. Nu banii ma preocupa acum. Am mai avut afaceri cu Copos pana acum, dar niciodata in stilul acesta. Multa lume mi-a spus ca voi fi pacalit, dar eu am spus ca vreau sa fiu un om de cuvant. Daca domnul Copos a avut intentia asta de la inceput, atunci cine pierde va fi Copos si nu eu. Faci clubul sa treaca prin atata scandal... E dreptul lui sa faca ce vrea: eu n-am avut un contract ci o promisiune de vanzare.", a spus Taher la Telesport.

George Copos, care a fost prezent la meciul Curtea de Arges - Rapid, a anuntat ca abia in decembrie se va hotari soarta Rapidului. "E o situatie grea, eu il astept pe Taher sa vorbim. Sunt la dispozitia lui. Pana in decembrie nu se va lua nicio decizie. Nu vom mai pierde niciun jucator gratis, asa cum a fost cu Dani Coman", a spus Copos.