Zi nebuna astazi, la Rapid. Dimineata, Constantin Zotta isi anunta demisia din functia de director general. "Nu mai vreau sa am de-a face cu Rapid", spunea Zotta la GSP TV. S-a zvonit ca acelasi lucru l-au facut si Constantin Toma, Alexandru Bunea si Dragos Nedelcu. George Copos anunta ca joi va avea o ultima runda de negocieri cu Fathi Taher. Bunea: "Mi-am inaintat demisia, nu mai am legatura cu Rapid", spunea dimineata Bunea. "Astazi, eu si domnul Toma am demisionat", confirma si Dragos Nedelcu zvonurile aparute. Insa la ora 18:00, pe site-ul oficial al gruparii din Giulesti, Constantin Toma a publicat un comunicat de presa: "Nimeni nu si-a dat demisia de la Rapid!"

Iata filmul evenimentelor uneia dintre cele mai tensionate zile din istoria Rapidului

Ora 18:15, Sport.ro, Constantin Toma:"V-ati grabit cind ati spus ca sunt demisionar. Nu s-a intimplat asa ceva. Trecem prin momente mai dificile dar nu suntem in pragul falimentului. Clubul Rapid este un club cu istorie bogata si nu poate sa dispara. M-am consultat cu George Copos si cred ca am gasit o cale de a rezolva problemele."

Ora 18:00, site-ul oficial al Rapidului: Conducerea clubului FC Rapid SA, prin Presedintele Consiliului de Administratie, domnul Constantin Toma, respinge continutul articolului aparut astazi pe site-ul www.newsin.ro si preluat de majoritatea ziarelor si televiziunilor nationale. In articolul aparut s-a scris ca toti membrii CA ai FC Rapid SA au demisionat.Constantin Toma nu numai ca dezminte absolut tot ceea ce este scris acolo in legatura cu George Copos, dar informeaza totodata ca nimeni nu a demisionat si toti cei care fac parte din conducerea clubului depun toate eforturile ca situatia referitoare la salariile jucatorilor sa se reglementeze in cel mai scurt timp posibil. Astfel, ii roaga pe fotbalisti, conducerea tehnica, angajatii clubului si suporteri sa aiba incredere ca situatia nefericita prin care clubul Rapid trece acum se va rezolva foarte curand si toti membrii CA depun toate eforturile pentru solutionarea acestor probleme.

Ora 13:00 - George Copos va avea o intrevedere cu Fathi Taher in cadrul unei Adunari Generale."Vom avea joi o Adunare Generala si vom lua deciziile in consecinta. Noi avem un contract ferm si clar si vreau sa fie respectat de Taher. El a numit un C.A. ca si promitent cumparator si nu pot vorbi despre activitatea C.A.-ului. Pana atunci nu vreau sa raspund la intrebari. Il astept in fiecare clipa, sunt extrem de preocupat de viitorul clubului. In 16 ani nu s-a intamplat sa ajungem in aceasta situatie. Trebuie sa oprim orice speculatie si daca domnul Taher e de-acord, vreau sa il dau publicitatii", a spus Copos pentru GSP Tv.

Ora 12:00: Clubul din Giulesti se poate destrama in aproape trei saptamani daca George Copos nu-si plateste jucatorii si angajatii. Incepand cu 30 noiembrie, jucatorii pot depune memorii pentru a deveni liberi de contract in conditiile in care nu si-au mai primit salariile. Primul care a facut acest pas este Dani Coman care astazi, la ora 11:00, s-a prezentat la Comisia pentru Statutul Jucatorului pentru a face demersurile necesare de a incheia contractul cu formatia din Giulesti. "Noi nu am primit nici salarii, nici prime, nimic. Stim ca in aceasta saptamana va avea loc o sedinta in care sper sa se rezolve problemele si sa ne primim banii, avem promisiuni in acest sens. Noua, jucatorilor, ne ramane sa jucam si sa speram ca vor veni si banii", a spus pentru Newsin, capitanul Rapidului, Vasile Maftei. Joi ar trebui sa fie o sedinta decisiva la Rapid. Taher nu mai vrea sa continue. "M-am simtit folosit si pacalit. Am investit 8 milioane de euro pe care nu mai pot sa ii recuperez. Tot timpul, patronul clubului a fost George Copos", a spus iordanianul la GSP Tv. Vicepresedintele CA Rapid, Alexandru Bunea, a recunoscut ca Taher nu are nicio legatura oficiala cu Rapid si ca singurii care pot rezolva criza din Giulesti sunt Copos si ceilalti actionari. "Pe data de 13 noiembrie va avea loc Adunarea Generala a Actionarilor. Domnul Taher nici nu trebuie sa participe la aceasta sedinta, pentru ca el nu este actionar la club, doar domnul Copos si restul actionarilor vor participa la aceasta adunare. Nu cred ca actionarii se pot juca cu soarta Rapidului", a spus oficialul rapidist pentru Newsin. "Incepand cu 30 noiembrie, jucatorii isi pot depune memorii sa devina liberi, asa ca actualii actionari trebuie sa-i plateasca pentru ca nu mai au mult timp. Nici jucatorilor nu le este usor sa plece de la Rapid, dar nici nu pot juca la infinit fara sa fie platiti", a explicat Bunea pericolul care pandeste clubul din Giulesti.