David Norris a fost singurul marcator in partida din Championship, dintre Ipswich Town si Blackpool (1-0). Mijlocasul i-a dedicat golul fostului sau coleg, Luke McCormick. Pana aici nimic deosebit. Dar cand afli ca McCornick este in inchisoare dupa ce a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a ucis doi copii, intamplarea ia o turnura nefericita.

Fostul portar al echipei Plymouth a fost condamnat la sapte ani de inchisoare dupa ce a condus beat si a provocat moartea a doi baieti.

Mama copiilor, care aveau 8, respectiv 10 ani, s-a aratat indignata de gestul fotbalistului. "Sunt foarte trista. Dedicatia aceasta a fost o lipsa de respect fata de copiii si sotul meu. Norris a facut acest lucru in fata a mii de fani, inclusiv copii, si le-a transmis un mesaj gresit: ca poti sa conduci beat si ca e bine sa omori pe cineva", a spus mama victimelor accidentului, pentru Daily Mirror.

David Norris si-a cerut deja scuze familiei, dar a vrut sa lamureasca faptul ca e prietenul lui McCormick si ca fostul sau coleg plateste deja pentru eroarea sa.