Egalul cu Steaua nu a fost decat un pretext pentru jucatorii Rapidului sa le aduca aminte "sefilor din Giulesti", oricare ar fi ei, ca sunt in urma cu plata salariilor. Iniante de marele derbi, Taher anunta ca o sa vina insotit de George Copos si, mai mult, iordanianul a declarat extrem de fericit ca prietenul sau Copos i-a promis ca "incepand cu aceasta saptamana, o sa devina actionar principal la Rapid, de data aceasta cu acte".

Cei doi nu au aparut insa la oficiala din Giulesti! Mai mult, la finalul partidei, Taher a dezvaluit ca nu mai are nicio legatura cu Rapid. „Jos palaria pentru atitudinea jucatorilor din meciul cu Steaua, ei chiar merita sa stam in picioare in fata lor! Totusi, eu nu pot sa mai imi dau cu parerea despre Rapid, pentru ca nu mai sunt finantatorul acestei echipe!” (Telesport)

Taher, singurul "pacalici" din aceasta telenovela, a fost inca o data tras pe sfoara de George Copos. „De vorbit, vorbesc cu el, ieri mi-a trimis mai multe mesaje, eu intrebam de acte, iar dumnealui mi-a trimis un banc”, mai spune Taher.