Eterna rezerva la Catania lui Walter Zenga, Nicolae Dica plange dupa perioada in care evolua pentru vicecampioana Steaua, internationalul roman precizand ca situatia sa este una deosebit de complicata, el iesind, din cauza faptului ca nu joaca in Serie A, din circuitul echipei nationale. In plus, nici formatia din Bulevardul Ghencea nu sta bine la capitolul atacanti, o eventuala revenire fiind o solutie pentru ambele parti.

"Daca tin cont de faptul ca nu joc la Catania, plus ca am pierdut si echipa nationala, se poate spune ca imi pare rau ca am plecat de la Steaua. Pentru mine, Steaua ramane Steaua. Niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul, iar pentru mine, in acest moment, situatia este destul de complicata si inca nu cunosc solutiile", a precizat Nicolae Dica pentru Fanatik.

Adus ca un adevarat lider pentru echipa Catania, Nicolae Dica a fost considerat de presa din Peninsula prea lent pentru prima liga de fotbal din Italia, romanul bifand destul de rar prezente pe teren pentru formatia care se afla pe locul noua in ierarhia din Serie A.