Claude Puel si-a felicitat jucatorii dupa victoria in fata Stelei, dar zambetul sau a disparut rapid cand jurnalistii au sugerat ca Lyon e sigura de calificarea in optimi. "Mai avem de muncit pana a fi siguri de ceva", le-a taiat antrenorul lui Lyon entuziasmul francezilor, constient ca o relaxare din partea jucatorilor sai ar putea compromite calificarea in optimile Ligii Campionilor.

"Inainte de meci nu ne-am gandit la adversarii nostri si la rezultatul din meciul tur. Noi suntem cei mai importanti! Ne-am continuat drumul. Am castigat cu stil, ceea ce este interesant. Jucatorii au facut un meci bun. In prima repriza, am incercat sa ne facem jocul chiar daca apararea Stelei statea foarte bine in teren. Am marcat chiar inainte de pauza, insa am inceput sa ma tem pentru repriza secunda".

"Pe un teren dificil am facut exact ce trebuia. Mai avem de muncit pana sa fim siguri de primul loc in grupa. Vom merge la Florenta sa castigam si, abia atunci, vom vedea daca in ultimul meci cu Bayern vom juca pentru calificarea in optimi sau pentru altceva (primul loc)", le-a transmis Puel jucatorilor sai.

Clasament Grupa F (au mai ramas doua etape):

1. Lyon - 8p

2. Bayern Munchen - 8p

3. Fiorentina - 3p

4. Steaua - 1p