"Steaua, cea mai slaba echipa din grupa, asa cum s-a prevazut" s-a pus de acord presa franceza in ceea ce priveste evolutia Stelei in meciul de pe Stade Gerlandm dar si in celelalte partide jucate pana acum. Steaua a aratat ca un animal ranit la Lyon, iar francezii au profitat cu varf si indesat de neputinta jucatorilor lui Munteanu. Liga Campionilor nu mai exista in acest moment pentru Steaua, iar Radoi si ai lui trebuie sa lupte in continuare pentru obtinerea locului de Cupa UEFA in defavoarea Fiorentinei.

Goal.com vorbeste de Steaua ca fiind victima grupei F si le acorda slabe sanse romanilor sa se califice si in Cupa UEFA: "Neinvinsi in faza grupelor, Lyon isi continua marsul spre optimi. Dupa doua rezultate de egalitate in fata Fiorentinei si lui Bayern, OL a ales Steaua in postura de victima".

"Olympique Lyon a facut un mare pas spre calificarea in optimile de finala", au notat si jurnalistii de la L`Equipe, demoland clubul din Ghencea. " Chiar daca totul a fost departe de perfectiune, Lyon a inscris un gol la finalul fiecarei reprize pentru a invinge in cele din urma Steaua, echipa cea mai slaba din grupa F, dupa cum s-a prevazut", a scris L'Equipe.

Aceeasi parere despre Steaua o au si cei de la Le Parisien. "Lyonezii s-au impus in mod logic in fata echipei Steaua. Daca la primul meci, disputat in urma cu doua saptamani, lyonezii au fost busculati de Steaua pe parcursul unei partide spectaculoase, campionii Frantei au stapanit perfect situatia de aceasta data, in fata unui adversar amenintator foarte rar", a punctat ziarul francez.