Esecul lui Chelsea la Roma a fost resimtit ca un soc in Anglia! "Glumele lui Scolari se intorc sa-l bantuie", titreaza Times, ironizandu-l pe antrenorul brazilian pentru declaratia de acum cate zile cand a spus ca a rezervat deja camerele unui hotel din Roma pentru finala Ligii din 2009. Referitor la increderea lui Scolari ca Chelsea va juca finala acestei editii de Champions League, The Sun a titrat "Cancel the room with a Vu".

Nici jucatorii nu au scapat de criticile jurnalistilor. "Acest cuplu Drogba - Anelka e mai putin promitator decat unul format din Russell Brand si Jonathan Ross. Francezul nu este singurul raspunzator pentru seara mizerabila de la Roma - mai are cativa colegi la fel de vinovati", au mai rasucit cutitul in rana cei de la Times.

Ironiile pe seama lui Scolari nu s-au oprit aici, Times sfatuindu-l pe brazilian ca, "in loc sa isi fi dus elevii sa viziteze basilica Sf Petru, mai bine mergeau la Fantana Trevi si aruncau fiecare cate o moneda. Poate asa, conform legendei ca cine arunca o moneda in fantana va reveni la Roma, Chelsea ar avea mai multe sanse sa revina in vara lui 2009 in orasul care gazduieste finala Ligii".