Dorin Goian este considerat inamicul numarul unu al francezilor, in duelurile aeriene. Hugo Lloris, jucatorul lui Olympique Lyon, spune ca echipa sa e ingrijorata inaintea partidei de miercuri seara, deoarece Steaua le-a "creat o multime de probleme acum doua saptamani".

"Trebuie sa avem spirit de luptatori si sa ne asiguram ca suntem intotdeauna primii la minge. Dorin Goian este probabil cea mai mare amenintare in duelurile aeriene, dar suntem ingrijorati de toata echipa pentru ca arata calitate prin toti jucatorii", a declarat Lloris pentru site-ul oficial UEFA.

Condusi de Steaua in primul sfert de ora, in meciul tur, cu 2-0, francezii stiu cum trebuie sa abordeze urmatoarele meciuri: "Trebuie sa ne imbunatatim felul in care incepem fiecare joc. Simtim ca ne imbunatatim jocul si e foarte incurajator pentru restul sezonului. Exista o multime de lucruri pozitive de amintit din meciul cu Steaua. Felul in care am reactionat in a doua repriza a fost excelent. Este a doua oara cand revenim de la doua goluri, ceea ce arata ca avem o mare putere mentala si un spirit de echipa excelent", a precizat Hugo Lloris.

Francezul e de parere ca partida retur de pe teren propriu cu Steaua este vitala: "Trebuie sa abordam jocul Stelei intr-o maniera determinata, pentru ca este vital sa continuam victoria de la Bucuresti cu o alta acasa. Este doar un meci de grupa, dar este evident ca acest meci este important pentru ambele echipe. Daca vom castiga vom fi intr-o pozitie puternica, in timp ce Steaua mai are sansa sa mearga mai departe pentru ca au mai ramas trei meciuri de jucat".