CFR Cluj a ajutat-o pe Steaua sa aiba antrenor pe banca in derbiul din Stefan cel Mare! Ospitalitatea si marinimia ardelenilor le cunoaste o tara intreaga, dar gestul presedintelui de la Cluj, Iuliu Muresan, de a-l imprumuta pe patronul Stelei cu 100.000 de euro pentru ca Dorinel Munteanu sa rezilieze contractul cu U Cluj, depaseste cu mult orice asteptare pentru fotbalul din Romania. "Am considerat ca fac un gest de fair-play", si-a motivat gestul Iuliu Muresan.

"E adevarat, am fost sunat de Gigi Becali sambata, care m-a rugat sa ii acord un imprumut de 100.000 de euro pentru a plati catre Universitatea Cluj dezlegarea lui Dorinel. Am fost de acord, pentru ca am considerat ca fac un gest de fair-play. Nu vroiam sa se afle, dar eram sigur ca va face public acest lucru", a spus Muresan.

"Nu e nimic anormal. Nu am acordat acest ajutor pentru ca as fi vrut ca Steaua sa o impiedice pe Dinamo, ci doar pentru ca am putut. Ei aveau nevoie sa plateasca acesti bani cat mai repede si nu ar fi putut ajunge nimeni de la Bucuresti la Cluj in timp util. A fost doar un imprumut rambursabil in trei zile, atat", a explicat Iuliu Muresan gestul sau, la gsp tv.