Criza financiara mondiala nu a lasat semne si la Olimpique Lyon, adversara de miercuri a Stelei din Champions League, Jean Aulas, presedintele gruparii, marturisind ca echipa dispune de 100 de milioane de euro in trezorerie, plus un lot de jucatori estimat la aproximativ 250 de milioane de euro. Francezii ii asteapta pe stelisti cu mult entuziasm si cu buzunarele pline.

"Criza financiara nu are nicio urmare asupra functionarii clubului nostru. Situatia noastra este foarte buna, nu avem datorii, precum cluburile engleze, dispunem de 100 milioane euro in trezorerie si un activ foarte important de jucatori, evaluat la cel putin 250 milioane euro. In acest sezon competitional am inregistrat un beneficiu net de peste 20 milioane euro, in crestere cu 8 la suta fata de anul trecut", a precizat Jean Aulas.

Spre deosebire de alte cluburi care sunt nevoite sa vanda pentru a acoperi golurile din buget, Lyon intentioneaza sa achizitioneze fotbalisti in iarna, daca vor aparea oportunitati favorabile.

Partida Lyon - Steaua va avea loc miercuri, de la ora 21:45, pe Stade Gerland, intr-o disputa contand pentru Grupa F a Champions League.

Clasament:

1. Bayern 7 puncte

2. Lyon 5

3. Fiorentina 2

4. Steaua 1