Experienta de peste un deceniu, timp in care a jucat la cel mai inalt nivel in Europa, ii da dreptul lui Hagi sa nu o vada pe CFR Cluj favorita la calificarea in optimile Ligii Campionilor. Mai mult, Hagi si-a rezervat deja un loc la Roma - Chelsea pe Olimpico pentru ca e convins ca italienii vor invinge colectia de vedete a lui Scolari.

"Important pentru Roma este sa castige, pentru ca traverseaza un moment foarte bun si cred ca intr-adevar maine seara va fi o seara frumoasa la Roma. Stadionul va fi plin, iar Roma o sa faca un meci bun si o sa castige. Merg sa vad un meci frumos pe un stadion extraordinar intr-un meci de vis", a declarat Hagi pentru www.sport.ro.

"Meciurile din Champions League sunt grele. Trebuie sa te pregatesti foarte bine, sa te autodepasesti si sa dai totul. Adversarii sunt foarte puternici, sper sa fie o saptamana cu rezultate foarte bune", a mai spus "Regele".

Daca previziunile lui Hagi prind contur si Roma invinge printr-o minune Chelsea, atunci situatia CFR-ului se complica. Campioana Romaniei are nevoie de trei puncte, acasa, cu Bordeaux daca vrea sa-si pastreze locul doi in Grupa A.

Clasamentul grupei lui CFR Cluj:

1. Chelsea - 7 puncte

2. CFR Cluj - 4 p

3. AS Roma - 3p

4. Bordeaux - 3 p