Massimo Busacca va arbitra meciul-retur CFR Cluj - Girondins Bordeaux, care va avea loc, marţi, 4 noiembrie, la Cluj. "Legiunea straina" a lui Trombetta are parte de un arbitru foarte bine pregatit fizic (alearga 800 de metri in 2.02 minute) care vorbeste cinci limbi straine (engleza, italiana, franceza, germana si spaniola). Mereu cu zambetul pe buze, Busacca crede ca "Dumnezeu ma ajuta sa ma plasez unde trebuie pe teren si sa iau decizii corecte".

Massimo Busacca cunoaste foarte bine fotbalul romanesc, fiind desemnat, la 36 de ani, sa arbitreze derby-ul Romaniei, Steaua-Dinamo, din 2005. Recunoscut pentru faptul ca vorbeste prea mult cu jucatorii pe teren, elvetianul e bine vazut de oficialii FIFA care l-au pus deja pe lista arbitrilor de la Mondialul din Africa de Sud.

Bussaca a mai condus, anul acesta, ultimul meci al Romaniei de la Euro, 0-2 cu Olanda. De asemenea, el a arbitrat finala Cupei UEFA din 2007, dintre FC Sevilla si Espanol Barcelona, scor 5-3, dupa executarea loviturilor de departajare.