Fostul mare tenisman, Ilie Nastase, crede ca derby-ul dintre Steaua si Dinamo se va termina egal. Suporter al ros-albastrilor, Nastase e convins ca stelistii au pierdut cu Bayern si Lyon pentru ca nu au avut incredere in ei.

"Steaua poate fi ajutata doar de rezultate. Le trebuie incredere in fortele proprii, pentru ca asta le-a lipsit si cu Bayern si cu Lyon. Nu stiu cum va fi derby-ul pentru ca de fiecare data e altfel. As merge pe varianta egalului, dar nu am de unde sa stiu ce se va intampla", a spus Nastase la Gsp.

"Am auzit declaratiile lui Bratu inaintea derby-ului si mi s-a parut cel putin straniu ce a spus", a declarat Nastase, suparat pe vorbele urate pe care si le adreseaza atat jucatorii cat si conducatorii celor doua cluburi.

"Cred ca Dumnezeu i-a dat 4 picioare si a uitat sa-i dea cap. In campionatele straine in care a jucat, nu a reusit sa se impună. Are viteza, poate se apucă de atletism! Nu-mi imaginez cum mai da ochii cu jucatorii stelisti de la echipa nationala", l-a taxat fostul tenisman pe atacantul lui Dinamo.