Tehnicianul Politehnicii Iasi si-a anuntat aseara demisia, dupa egalul cu Pandurii (1-1). Principalul motiv e criza financiara de la club ce ii afecteaza pe jucatorii ieseni: "Ati vazut astazi jucatori care nu mai pot sa alerge, in subconstientul lor se gandesc ca nu au bani", a declarat antrenorul in cadrul unei emisiuni televizate.

"Jucatorii nu vor mai veni la antrenamente daca eu renunt. Dar nu mai pot lucra in asemenea conditii. Nu mi-am primit salariul de trei luni, nici jucatorii nu au primit vreo prima anul acesta. Eu nu mai pot suporta sa vad jucatori nemultumiti. Ati vazut astazi jucatori care nu mai pot sa alerge, in subconstientul lor se gandesc ca nu au bani. Psihicul e mai greu la jucatori, ei nu mai au incredere in nimeni", a spus Popa vineri seara la GspTv.

Ionut Popa a decis sa plece de pe banca Politehnicii Iasi pentru ca nu mai suporta situatia: "Nu mai accept ca unii suporteri sa ma injure, ca unii jucatori sa nu faca nimic. As vrea sa fiu lasat in pace. Sunt un luptator, dar am dat tot ce am avut, nu mai pot continua, nu mai pot. Nu mai pot rabda. Sunt momente cand nu mai poti suporta".