Dinamo - Steaua | Desi conducerea Stelei a instiintat Jandarmeria ca vrea sa renunte la cele 676 de bilete pe care clubul Dinamo le-a oferit pentru suporterii ros-albastri, patronul din Ghencea spune ca ar putea sa se razgandeasca si sa accepte reciprocitatea. Oficialii din Stefan cel Mare vor sa puna in vanzare 200 de bilete din cele 676 oferite Stelei, iar suporterii dinamovisti vor supraveghea vanzarea acestora.

Jandarmeria Romana le-a interzis in prima instanta fanilor stelisti sa se prezinte la stadionul Dinamo purtand insemnele clubului din Ghencea, pentru a se evita orice incidente nedorite. Gigi Becali si Valeriu Argaseala au luat decizia de a nu avea galerie in "Groapa" dupa meciul Stelei cu Gloria Buzau, cand presedintele clubului a fost injurat tot meciul de fanii Stelei.

Joi seara, liderii galeriei din Ghencea au stabilit o intalnire si l-au rugat pe Gigi Becali sa se razgandeasca. "Am zis 'bine ma'. Ar putea fi ultima oara cand facem pace, dar nu o sa mai dau eu bani de autocare si de deplasari. Pana vineri putem sa dam ultimul raspuns. In principiu, am zis nu. Dar poate ma razgandesc", a spus Becali la Sport.ro.