Mircea Lucescu, antrenorul formatiei Sahtior Donetk, precizeaza ca Dinamo este favorita in marele derbi cu Steaua, care va avea loc sambata, de la ora 21:00, in Stefan cel Mare, pentru ca nu evolueaza in cupele europene si se poate concentra mult mai bine pe aceasta disputa.

"In derby, Dinamo e avantajata pentru ca evolueaza doar intr-o competitie si se poate concentra mai bine pe acest meci. Steaua joaca si in Liga Campionilor, iar a lupta pe doua fronturi presupune o mare cheltuiala de energie. E greu sa joci intr-o astfel de competitie, pot aparea accidentari si asta o spun din proprie experienta", a declarat Mircea Lucescu pentru NewsIn.

In ceea ce priveste recenta numire a lui Dorinel Munteanu pe banca tehnica a Stelei, Lucescu senior a mai precizat ca fostul international va aduce o alta stare de spirit in sanul formatiei din Bulevardul Ghencea: "Nu stiu daca numirea lui Dorinel Munteanu va fi un avantaj sau un dezavantaj pentru Steaua. Ce pot spune eu, este ca prezenta lui Dorinel poate sa creeze o alta stare de spirit in randul jucatorilor, acestia dorind sa se faca remarcati. Acest lucru depinde insa de capacitatea lui de a se impune, de a controla echipa in acest timp scurt pe care il are la dispoziţie pana la derby", a complatat Mircea Lucescu, citat de NewsIn.

Derbiul etapei cu numarul 13 din Liga 1, Dinamo - Steaua, va avea loc, sambata, 1 noiembrie, de la ora 21:00, fiind transmis in direct de Antena 1.