Taher il acuza pe Copos ca intarzie intocmirea unor documente care l-ar face, in sfarsit, posesorul a 80% din club, in timp ce Copos se jura ca nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu fotbalul si ca Taher este cel care nu a platit pachetul de actiuni. Pentru ca nimeni nu-si asuma responsabilitatea preluarii Rapidului, conducerea CA a decis ca singura cale pentru a iesi din acesta situatie este transformarea clubului in societate pe actiuni.

Constantin Toma, presedintele CA Rapid, a declarat ca solutia rezolvarii acestei crize financiare este punerea in vanzare a aproximativ 900.000 de actiuni la pretul de 12 euro fiecare actiune.

Cine este insa actionarul majoritar de la Rapid? In acest moment, George Copos figureaza in continuare la Registrul Comertului ca actionar majoritar al SC FC Rapid SA, prin firmele sale, cu 99,99 la suta din actiuni.

"Situatia este asa pentru ca eu nu am venit la Rapid sa-mi bat joc de mine si de bani. Eu am fost de buna credinta, am venit, am adus bani, dar trebuie sa fiu actionar cu acte, sa fie totul si comercial, si legal. Am stat cinci luni, dar nu pot sa mai bag bani asa. Si nu este nimic complicat, i-am zis si lui George, nu trebuie decat sa faca niste documente si totul este in regula", a explicat Taher motivul pentru care a oprit orice finantare catre Rapid.

"Domnul Taher este un om foarte puternic si cred ca va duce mai departe acest contract. In ceea ce ma priveşte, eu nu vreau decat ca acest contract sa fie respectat intocmai. Pentru ca retragerea mea este definitiva, eu nu ma mai intorc in fotbal", a afirmat Copos si a adugat ca e dispus sa renunte si la ultimul pachet de actiuni, 20%, care il mai leaga de Rapid.