Fotbalistul fara echipa, Ronaldo, a dezvaluit motivul pentru care nu ia in calcul un eventual transfer la formatia franceza Paris Saint-Germain. Brazilianului nu ii convine sistemul fiscal francez: "PSG a aratat destul interes. Dar in Franta, mi-ar taxa veniturile cu 4%. Cu PSG, ar fi greu sa merg mai departe", a declarat Ronaldo pentru L'Equipe.

Dupa ce a parasit echipa AC Milan, Ronaldo a declarat ca viitorul carierei sale e incert. "Voi anunta decizia mea in ianuarie. Am fost contactat de Manchester City si de Paris Saint-Germain, dar vom vedea. Visul meu e sa ma alatur celor de la Flamengo. Daca in ianuarie realizez ca lipseste ceva, daca imi dau seama ca nu voi putea juca la fel de bine ca inainte, ma voi retrage".

Jucatorul de 32 de ani s-a antrenat alaturi de formatia Flamengo, dar daca nu-si recapata forma fizica optima pentru performanta, va renunta la fotbal. "Flamengo este in pole position. Este prioritatea mea. Dar nu vreau sa ma duc acolo doar pentru ca mi-au facut un favor. Nu vreau sa ma duc pe Maracana si sa joc prost".