Steaua are oficial antrenor principal, Dorinel Munteanu fiind prezentat in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc, in cursul zilei de luni, la sediul militarilor din Aleea Alexandru. Munti este multumit de lotul pe care il gaseste in Ghencea, vrea victorie cu Dinamo si spera sa ia campionatul. De cealalta parte, Gigi Becali are incredere in noul tehnician, dar este nemultumit de faptul ca Timisoara joaca fotbal de calitate cu ciurucurile luate de la formatia ros-albastra, in timp ce vicecampioana Romaniei cumpara tot ce este mai bun, dar nu impresioneaza.

14.10 Dorinel si Gigi Becali intra in sala cu o intarziere de 10 minute.

14.15 Gigi Becali: Dorinel va face treaba la Steaua. Avem nevoie de liniste la club. Dorinel nu a facut niciodata niciun blat. Terminati cu prostiile ca nu fac eu echipa in Ghencea.

14.15 Dorinel Munteanu: Vreau sa vorbesc putin si sa fac mult, am ales Steaua pentru ca este o mare provocare. Vreau sa arat ca sunt in stare si ca pot sa pregatesc aceasta formatie. Steaua nu este in criza, voi discuta cu baietii si totul se va rezolva. Vreau neaparat sa castigam meciul cu Dinamo.

14.20 Gigi Becali: Eu hotarasc pe cine trimit la echipa a doua, nu antrenorul. Bine, vorbesc si cu el si tin cont de parerea lui. Neaga va veni la prima echipa, Dorinel vrea sa vada daca poate sa-l readuca in prim-plan.

14.21 Dorinel Munteanu: Toti jucatorii au sanse egale, vom vedea cine va pleca si cine va ramane la Steaua. Criticile ma intaresc, de aceea am venit la Steaua, pentru ca nu imi este frica de provocari. Rezultatele vor vorbi pentru mine. In continuare consider ca echipa nu este in criza. Nu-mi fac mari probleme.

14.23 Gigi Becali: Vreau in continuare locul 1. Niciodata nu mi-am luat gandul de la el. Daca batem pe Dinamo venim la trei puncte.

14.24 Dorinel Munteanu: Obiectivul meu este campionatul si Champions League. Nu am prea multe ce sa schimb la Steaua. Lotul este valoros, trebuie sa fim concentrati si sa castigam partida cu Dinamo. Vreau sa pun in aplicare sistemul 4-3-3 si in Ghencea. Reactia spectatorilor la meciul cu Buzaul este una normala. Marius Lacatus a facut o treaba buna la echipa, este un personaj emblematic la Steaua.

14.26 Gigi Becali: Nu regret ca a plecat Lacatus, daca insistam nu isi dadea demisia. Marius a vrut sa revina la echipa in primele doua zile dupa ce a plecat. Nu l-am lasat sa vina inapoi, era urat pentru el, iar eu tin la omul Marius Lacatus. A plecat si gata. Timisora joaca bine cu ciurucurile de la Steaua si bate pe CFR Cluj, iar eu am luat crema de la Galati si nu bat Clujul. Deci, nu-mi pare rau ca a plecat Marius. Lacatus si Adrian Ilie l-au adus pe Arthuro, desi puteam sa-l tin pe Pepe Moreno. Ai rezultate, stai la Steaua, nu, ciao! Asta e deviza mea, castigi si esti primul meriti sa ramai in Ghencea. Suporterii care m-au injurat nu mai primesc bani pentru avion si deplasari. Ati vazut ca nu a fost blat cu Gloria, eu asa ceva nu fac. Am facut egal cu Buzaul pentru ca sunt un om corect.

14.39 Aurel Marinescu, impresar Dorinel Munteanu: Nu vreau sa se faca speculatii ca negocierile au fost usoare pe linie de partid. Legatura politica pe care o am cu Gigi Becali nu a avut treaba cu venirea lui Dorinel in Ghencea. Am stiut cand si ce sa vorbesc cu domnul Becali.

14.42 Dorinel Munteanu: Am incredere in lotul pe care il am. Vreau doar sa fie sanatosi, ma gandesc la meciul cu Dinamo acum. Nu ma sperie niciun joc, toate sunt grele. Nu m-am gandit la niciun transfer pana acum.

14.45 Gigi Becali: Il iau pe Alex Piturca daca el crede ca va face fata la Steaua, dar cred ca va sta pe banca. Eu i-am promis, si in iarna il iau, Dorinel il vede si stabileste daca va ramane sau nu in Ghencea. E mult mai usor sa fii critic decat artist. Daca nu mai dam bani pe transferuri, iar Dorinel ia campionatul, atunci are 300.000 de euro bonus.

14.48 Dorinel Munteanu: Cei de la Cluj m-au inteles, am plecat in conditii amiabile. Vreau in primul rand sa castig campionatul, dar mai sunt si trei partide importante in Champions League.

14.52 Gigi Becali: Secunzii nu sunt apreciati, nu au aceeasi autoritate. L-as fi lasat pe Pedrazzini antrenor la Steaua, dar nu putea sa ii tina in mana pe jucatori.