"O seara mare pentru un Mutu regasit" titreaza jurnalistii de la Gazzetta dello Sport dupa partida Palermo - Fiorentina, scor 1-3, in care romanul Adrian Mutu a reusit doua goluri superbe care au contribuit decisiv la victoria formatiei Viola.

"O seara mare pentru un Mutu regasit. Doppietta meritata pentru el", se precizeaza in Gazzetta dello Sport.

"Se poate vedea ca joaca din ce in ce mai bine. A marcat la 2-0 cu mult sange rece. A aratat caracter, a avut executii de mare jucator. Fenomenul s-a intors", a notat Fiorentina.it.

"Bine ai revenit! De mult te asteptam cu o asemenea evolutie, incununata de doua goluri frumoase si pretioase", titreaza Fiorentina News care ii da romanului nota 7,5 pentru prestatia din partida cu Palermo.

"In sfarsit, s-a intors Fenomenul! Mutu a jucat foarte bine, fulminant, dubla sa este doar un detaliu al serii. S-a simtit lipsa lui pana acum", se scrie in Firenzeviola.it.

"In trecut am avut mai multe probleme medicale, iar evolutiile mele au fost conditionate de aceste lucruri. Acum sunt mai bun si pot juca si mai bine pentru ca am trecut cu bine peste accidentari. Intreaga echipa s-a comportat bine si nu le-am dat prea multe sanse adversarilor", a precizat Mutu pentru presa din Peninsula dupa victoria de la Palermo.

Adrian Mutu a marcat doua goluri in partida Palermo-Fiorentina 1-3, contand pentru etapa cu numarul VIII din Serie A, romanul fiind unul dintre cei mai buni jucatori de pe terenul de joc.