A mai ramas o saptamana in care tinerii aspiranti la statutul de gazetar sportiv se pot inscrie la Talentul Anului, competitia din cadrul Premiilor Ioan Chirila adresata autorilor neprofesionisti. Pentru a participa, ei trebuie sa trimita un text cu tema sportiva, pana la data de 1 noiembrie, la premii@ioanchirila.ro. Pana acum au fost primite peste 100 de texte de la tineri care isi doresc sa devina gazetari sportivi „cu acte”.

Invingatorul va beneficia de un contract de colaborare cu Evenimentul zilei, timp de trei luni, avand oportunitatea de a incepe o cariera de ziarist sportiv. Cel de-al doilea clasat va fi recompensat cu o colaborare cu HotNews.ro, avand, de asemenea, posibilitatea de a incepe o cariera de jurnalist. Va fi luat in considerare un singur text din partea fiecarui participant. Castigatorul va fi desemnat de catre doamna Iarina Demian, presedintele Fundatiei artEST si un reprezentant din partea Evenimentul Zilei.

Castigatorul va fi anuntat in cadrul Galei Premiilor Ioan Chirila ce va avea loc pe 26 noiembrie, la Ateneul Roman. Detalii despre concurs se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului, www.ioanchirila.ro.