Bayern Munchen a urcat pe locul 4 in Bundesliga dupa o victorie entuziasmanta obtinuta acasa, in fata lui Wolfsburg. In doua minute, oaspetii i-au naucit pe bavarezi, care au marcat doua goluri prin Grafite ('31) si Dzeko ('32). Jurgen Klinsman era nelinistit pe banca si pareau a fi ultimele sale minute pe banca lui Bayern, care se apropia de dezastru.

Ribery a sunat insa adunarea si i-a trezit la viata pe coechipierii sai, marcand inainte de pauza ('41). Ceea ce a urmat in repriza a doua, a fost un adevarat dezastru pentru Wolfsburg si o revenire spectaculoasa pentru Bayern. Van Bommel ('54) a egalat, iar Borowski ('63) a adus Bayern in avantaj cu un gol marcat la capatul unei faze amuzante. Mijlocasul a primit o centrare de pe partea stanga, fundasul Schafer s-a impiedicat iar Borowski a sutat puternic spre poarta, mingea atingandu-i si capul fundasului ghinionist. Schweinsteiger ('80) a inchis tabela cu un gol din apropierea portii iar gazdele in etapa viitoare vor evolua in deplasare, contra lui Eintracht Frankfurt.

Bayern:

M. Rensing, Lucio, C. Lell, M. Demichelis, M. Oddo ('45 Borowski), B. Schweinsteiger, F. Ribéry, Zé Roberto, M. van Bommel, M. Klose, L. Podolski ('76 Ottl)

Bayern Munchen - Wolfsburg 4-2