Ziua a doua din etapa a 12-a, a Ligii I, ofera trei partide in care gazdele pornesc cu prima sansa. Brasovul lui Razvan Lucescu primeste acasa vizita Gloriei Bistrita. Constantenii de la Farul se deplaseaza la Urziceni in speranta obtinerii unui scor favorabil, iar cainii rosii vor mentinerea pe prima pozitie a clasamentului dupa meciul cu Otelul.

FC Brasov - Gloria Bistrita, GspTv, ora 15:00

Cu 17 puncte in clasamentul Ligii I, FC Brasov vrea sa profite de perioada grea a adversarilor de la Bistrita. Antrenorul Razvan Lucescu isi indeamna elevii la agresivitate in fata portii adverse: "Suntem o echipa foarte bine organizata pe faza defensiva, insa in fata portii adverse trebuie sa avem mai multa rautate si agresivitate pentru a concretiza ocaziile de gol. Nu avem alta varianta in acest joc decat victoria. Trebuie sa avem incredere si determinare".

Ovidiu Sabau spera la obtinerea unui punct in urma meciului cu Brasovul: "Trebuie sa obtinem minim un punct la Brasov, deoarece situatia din clasament este foarte grea".

Echipe probabile:

FC Brasov: Stelea, Duarte, Abrudan, Oros, Senin, Roman, Adriano, Ilyes, Munteanu, Buga, Zaharia

Gloria Bistrita: Albut, Ninu, Ciuca, Frasinescu, Panc, Hora, Sabou, Coroian, Velcovici, Diogo, Anca

Unirea Urziceni - Farul Constanta, GspTv, ora 19:00

Urziceniul a ratat calificarea in grupele Cupei Uefa, iar acum atentia e indreptata catre campionat. Dan Petrescu vrea doar victorii in urmatoarele trei partide de pe teren propriu: "De acum vreau doar victorii acasa cu Farul Constanta, Otelul Galati si FC Timisoara, vreau noua puncte din noua la jocurile de acasa!. Din pacate atacantii nostri sunt intr-o pasa proasta. Sper ca la meciul cu Farul atacantii nostri sa se trezesca".

Adversarul Ion Marin lauda echipa adversa si e constient ca echipa sa va trebui sa dea randament maxim in meciul de sambata: "Urziceniul e o echipa cu un angajament extraordinar si o mare putere de lupta, o formatie ce nu renunta niciodata. Va trebui sa punem probleme, sa fim bine organizati si cel putin egali ca angajament, altfel nu avem sorti de izbanda".

Echipe probabile:

Unirea Urziceni: Arlauskis, Nicu, Galamaz, Mehmedovici, Bordeanu, Mara, Ricardo, Frunza, Brandan, Onofras, Bilasco

Farul Constanta: Curca, Farmache, Patrascu, Schiopu, Maxim, Bacila, Cruceru, Matei, Mendy, Alibec, Gerlem

Dinamo - Otelul Galati, Antena 1, ora 20:45

Fara marcatorul principal, Paraschiv, galatenii vin in Stefan Cel Mare sa obtina macar un rezultat de egalitate. "Cred ca Dinamo este cea mai in forma echipa, din moment ce are cele mai multe puncte si e pe primul loc. Nu mergem in Stefan cel Mare ca mieluseii la taiere, nu mergem sa luam multe, chiar daca dinamovistii pornesc cu prima sansa. Avem si noi sansa noastra, implicit a doua, si ne-o vom apara cu ardoare. Am incredere ca putem obtine un rezultat pozitiv. Si un egal il consider mai mult decat bun", a declarat tehnicianul Otelului, Petre Grigoras.

Cu Zicu, Bratu, Pulhac, Ze Kalanga si Thiago accidentati, Rednic porneste cu un 11 care va trebui sa-si demonstreze pozitia in clasament.

Echipe probabile:

Dinamo: Lobont, Blay, Tamas, Cesar, Diabaté, Cristea, Ropotan, Izvoranu, Bostina, Danciulescu, Miranda

Otelul Galati: Kolev, Sarghi, Costin, Jelev, Salagean, Tismanaru, Bourceanu, Viglianti, Iorga, Pena, Vitaici