"M-a deranjat ca l-a trimis pe impresarul sau la discutii", afirma patronul Stelei inainte de inceputul negocierilor cu Dorinel Munteanu. "Munteanu este 99% la Steaua. Trebuie doar sa mai semneze contractul. Ne-am inteles prin telefon", anunta vineri Gigi Becali. Aurel Marinescu este impresarul lui Dorinel Munteanu, dar si presedintele PNG al filialei Caras-Severin.

Contract negociat in familie de cele doua parti. Aurel Marinescu este omul din cauza caruia Dorinel Munteanu a plecat de la FC Vaslui. La vremea aceea, Porumboiu declara: „Supararea mea porneste de la o discutie particulara pe care am avut-o cu Dorinel Munteanu, in masina, inainte de meciul cu Steaua. Prin iarna m-a sunat Gigi Becali si l-a jignit pe Dorinel. Nu grosolan, dar a spus cuvinte urate la adresa lui. Pentru a-l motiva sa bata pe Steaua, eu i-am povestit chestia asta, si le-am mai si inflorit pe deasupra. I-am spus lui Dorinel ca discutia pe care am avut-o cu el trebuie sa ramana intre noi. Nu s-a intamplat asa. El a luat legatura cu Becali prin intermediul impresarului sau, Aurel Marinescu. Am tinut foarte mult ca ceea ce am vorbit cu Dorinel sa nu ajunga la Becali. Ei, duminica seara, Gigi mi-a povestit de-a fir a par tot ce-i spusesem eu antrenorului“.

Dorinel Munteanu si Aurel Marinescu au impreuna o firma ce se ocupa de transporturile internationale. "Dorinel va avea o clauza care-i va asigura exclusivitate in alcatuirea echipei. O alta clauza stipulata in contract este aceea ca doar Dorinel Munteanu va coordona strategia de transferuri din iarna", a dat asigurari Marinescu.