"Uitati-va pe blog la Gigi Becali si o sa vedeti cine e noul antrenor al Stelei. Daca acolo scrie ca e Dorinel Munteanu, inseamna ca asa e", sunt vorbele cu care latifundiarul din Pipera l-a desemnat pe succesorul lui Marius Lacatus pe banca tehnica a Stelei, Dorinel Munteanu.

Cu toate acestea, Neamtul nu este decat in proportie de 90% antrenorul ros-albastrilor, Becali pastrand o marja de 10% cu care sa mai tina atentia mass-media cel putin cateva ore.

"Dorinel Munteanu nu a acceptat 100%, doar 90%. Doar o chestie de onoare l-ar putea opri pe Munti sa vina, pentru ca el se gandeste la ce vor spune cei de la Cluj. In 3-4 ore o sa stim cu siguranta", a precizat Becali la Telesport.

Surprizator este faptul ca Dorinel s-a luptat pentru postul de antrenor principal in Ghencea cu Basarab Panduru, si nu cu Cosmin Olaroiu, asa cum s-a tot vehiculat in ultima perioada.

"Mi-a zis ca a scos de trei ori lumea in Piata Universitatii, dar ca nu i s-a recunoscut niciun merit. El mi-a zis ca a avut si o oferta din Europa, de la o echipa la care, daca ar fi ajuns, Steaua nu mai ajungea in Liga Campionilor. Nu a putut s-o onoreze pentru ca si-a dat cuvantul de onoare seicului", a complatat patronul stelist facand referire la Cosmin Olaroiu, antrenor care era creditat cu mari sanse de a pregati pe vicecampioana Romaniei.